Protein Tozu Zararları | Özel Sağlık Bel Ağrısı.İç.Hastalıklar.Kanser.Güzellik,Bitki,Faydaları
reklam

Dügün Tv Aydin Çine

itemizde yer alan yazılar çeşitli kaynaklardan derlenmiş olup sadece bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle ilaç olarak sunulmamaktadır. Bu bilgilerden istifade şekli kişinin kendi sorumluluğundadır. Rahatsızlığınızın tedavisi için lütfen bir doktora danışınız.

Protein Tozu Zararları

Yazar fotoahmet 5 Mayıs 2016 Perşembe 0 yorum
Protein tozu ne işe yarar?
Vücut geliştirme ile ilgilenenlerin kullandığı besin takviyesi olan protein tozları yapılan sporun size geri dönüşünün daha iyi olmasını sağlar.Protein bakımından zengin gıdalar tüketemiyorsanız protein tozu kullanarak bu açığı kapatmanız mümkündür.Eğer ki proteini zaten belli oranda tüketme imkanınız varsa protein tozu boşuna israf olacaktır.Protein sadece vücut geliştirme ile ilgilenenler değil profesyonel olarak spor yapan kişiler tarafından da kullanılıyor.Protein tozu kullanmayı düşünüyorsanız çok titiz ve dikkatli kullanmak gerekiyor.Zira yanlış kullanılan protein tozu yarardan çok insan sağlığına ciddi zararları olabilir.Protein tozunun yapabileceği zararlardan bazıları şunlardır;

Protein tozunun zararları:
  • Gereğinden fazla alınan protein tozu karaciğeri yoruyor.Bu nedenle protein tozunu dikkatli kullanmak gereklidir.
  • Özellikle vücut geliştirme yapanlar için ve gerekli ek desteği sağlayabilenler için protein gibi supplementler kullanmak yerine doğal şekilde kas geliştirmeleri tavsiye ediliyor.
  • Halk arasında adeta batıl inanç gibi yayılmış olan başka durum ise protein tozlarının cinsel iktidarsızlığa yol açtığı durumudur.Bu tamamen yanlıştır örneğin yumurta gibi protein bakımından zengin olan gıdalar nasıl iktidarsızlığa sebep olmuyorsa protein tozuda aynı şekilde cinsel iktidarsızlığa yol açamaz.
  • Protein tozu kullanırken dikkatli ve doğru şekilde kullanmak size maksimum şekilde fayda sağlar.Bunun dışındaki kullanımlar size zarar olarak geri dönebilme ihtimalini unutmamalısınız.

Hiç yorum yok: