Zinde Kalmanın Yolları | Özel Sağlık Bel Ağrısı.İç.Hastalıklar.Kanser.Güzellik,Bitki,Faydaları
reklam

Dügün Tv Aydin Çine

itemizde yer alan yazılar çeşitli kaynaklardan derlenmiş olup sadece bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle ilaç olarak sunulmamaktadır. Bu bilgilerden istifade şekli kişinin kendi sorumluluğundadır. Rahatsızlığınızın tedavisi için lütfen bir doktora danışınız.

Zinde Kalmanın Yolları

Yazar fotoahmet 6 Mayıs 2016 Cuma 0 yorum
Bazı insanlar kendilerini çok güçsüz ve zayıf hissederler.Bu da günlük yaşantılarına çok sekte vuran durumdur.Hele ki çalışan kişi ise işine konsantre olmakta zorluk çekeceği gibi gün boyu devamlı halsiz ve güçsüz hisseder kendini.Sosyal hayatta bu yorgunluk ve halsizlik insanları aşırı etkiler.Yaptığı işe konsantre olmakta zorlanır.Canı hiçbirşey yapmak istemez.Ne ders çalışmak ister ne de herhangi bir iş yapma arzusunda bulur kendini.Böyle durum yaşayanlar için zinde kalmalarını sağlayacak bitkisel önerilerimiz var.Bunları uygulayarak kendinizi eskisine oranla bir hayli güçlü ve zinde tutabilirsiniz.
Zinde kalmak için bitkisel öneriler:
  • İncir kuruluktan anason tohumları ile karıştırılarak birlikte ezilir.Bu 2 karışıma ilaveten marmelat kıvamına alıncaya dek bal ilave edilir.Yapılan marmelatı yemek öncesinde 1 yemek kaşığı yenir.
  • Bu bitkisel öneride ise incir yerine elma kullanılır.Elma rendelendikten sonra anason tohumları ile birlikte ezilir.Buna da yine marmelat halini alıncaya dek bal eklenir.Kahvaltı öncesinde ve yatmadan önce 1 kaşık yenir.
  • Kendinizi zinde tutabilmek için yemek öncesinde bal yenir.Kereviz,elma ve havuç tüketilir.Ayrıca ceviz içini bal ile karıştırarak yiyebilirsiniz.
  • Bol bol zeytin tüketmek hem stresten insanı uzaklaştırırken hemde yorgunluğu gideriyor.Bu nedenle özellikle kahvaltılarda zeytin tüketmeye özen göstermeliyiz.
  • Günlük gereken vitamin ve mineral desteğinin alınmaması insanı halsiz bırakabilir.Bu nedenle meyve tüketmek önemlidir.Gerekirse ek olarak vitamin tabletleri dahi kullanılabilir.

Hiç yorum yok: