Sınav Stresi İçin Öneriler | Özel Sağlık Bel Ağrısı.İç.Hastalıklar.Kanser.Güzellik,Bitki,Faydaları
reklam

Dügün Tv Aydin Çine

itemizde yer alan yazılar çeşitli kaynaklardan derlenmiş olup sadece bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle ilaç olarak sunulmamaktadır. Bu bilgilerden istifade şekli kişinin kendi sorumluluğundadır. Rahatsızlığınızın tedavisi için lütfen bir doktora danışınız.

Sınav Stresi İçin Öneriler

Yazar fotoahmet 5 Mayıs 2016 Perşembe 0 yorum
Ahmet Maranki önümüzdeki günlerde yapılacak olan YGS ve LYS sınavlarına girecek gençler için sınav stresi ile kolayca baş etmeleri için önerilerde bulundu.Artık hayat sınavlarla o kadar iç içe geçti ki ilkokuldan itibaren küçük omuzlara sınav stresinin ağır yükü binmeye başlıyor.Bazı insanlar sınav stresinin kolay altından kalkamaz.Sınavda panik yaparak bildikleri soruda dahi o an itibariyle tabiri caizse kal gelme durumu olur.
Ahmet Maranki’nin sınav stresi için önerdiği çözüm herkes tarafından uygulanabilir.Hayatımızda yüzlerce sıanva gireriz.Bunlarından bazısı insan hayatının dönüm noktalarından olur.Bu dönüm noktası ister istemez insanın strese girmesine neden olur.Stres görüldüğü durumlarda ise insan panikler ve umutsuzluğa kapılır.Bildiği en kolay sorulara bile odaklanamaz ve başarısız olur.Ahmet Maranki’nin önerisi ise son derece basit ve etkilidir.Eğer sizde sınav stresi ile baş etme gibi güçlükle yaşıyorsanız Ahmet Maranki’nin hem stresin üstesinde gelip rahatlatıcı hemde algılama zorluklarına karşı iyi gelen önerisi.

Ahmet Maranki Sınav Stresi:
Öneri son derece kolay ve herkesin yapabileceği türdendir.Maranki katılmış olduğu programda her sabah aç karnına olacak şekilde hepsinden 3’er tane badem,ceviz,fındık ve üzüm tüketilir.Bu sizin zihninizi açar sınav stresi ile baş etmenize yardımcı olur.Üstelik enerjinizin oldukça yüksek olmasını sağlar.Odaklanmayı kolaylaştırır.

Hiç yorum yok: