Sigarayı Bıraktıran Bitkiler | Özel Sağlık Bel Ağrısı.İç.Hastalıklar.Kanser.Güzellik,Bitki,Faydaları
reklam

Dügün Tv Aydin Çine

itemizde yer alan yazılar çeşitli kaynaklardan derlenmiş olup sadece bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle ilaç olarak sunulmamaktadır. Bu bilgilerden istifade şekli kişinin kendi sorumluluğundadır. Rahatsızlığınızın tedavisi için lütfen bir doktora danışınız.

Sigarayı Bıraktıran Bitkiler

Yazar fotoahmet 6 Mayıs 2016 Cuma 0 yorum
Ülkemizde sigara tüketimi: Türk’ler dünya sigara tüketimi sırasında oldukça hatırı sayılır yere sahiptir.Ama bu imaj tabiki olumsuz yönde imajdır.İnsanlar zararlarını bile bile sigara içmekten bir türlü vazgeçememektedir.Ne konulan ağır kanunlar ne de görülen sağlık sorunları buna engel olamamaktadır.Hatta mevcut iktidarın sigarayı tüketimini azaltabilmek için aldığı bir dizi önlemlere rağmen sigara tüketiminde kayda değer herhangi bir azaltmanın olduğunu söylemek güçtür.

Sigaranın insana ve çevresine zararları: Sigara sadece kişiye zarar vermekle kalmayıp çevresinde bulunan aileyi, arkadaşları, komşularınızı kısaca sizin zevk için tüttürdüğünüz ile bir çok kişinin sağlığıyla oynamakla kalmayı küçük çocuklar içinde özendirici olduğundan dolayı onlarında sigaraya olan ilgisinide arttırdığı su götürmez bir gerçek oldu.Bu gerçek sayesinde her yeni nesil çok küçük yaşta sigaraya başlamaya alıştı.Bu devir daim sayesinde devamlı sigara tüketimi ne yazık ki ülkemizde gün geçtikçe artan olgu haline geldi.Bırakmak için yeterli irade sahibi olmayan insanlar için çeşitli yöntemler senelerdir türeyip durdu.Kimi akapuntur ile , kimi elektronik sigara kimide daha farklı yöntemlerle sigarayı bırakmaya çalıştı.Bu doğal yöntem ile hiç zahmet çekmeden belki sigarayı bırakmayı başarırsınız.Sigarayı bırakabilmek için birde arslanpençesi bitkisini deneyebilirsiniz.İşte ayrıntılar:
Sigarayı bırakmak için bitkisel yöntem:
Bu illetten kurtulmak için ülkemizde bilinen adıyla arslanpençesi bitkisini kullanabilirsiniz.Tabi bu bitkininde değişik türleri bulunmaktadır.Bu yüzden doğru türü seçmenizde yarar bulunur.
Bu bitki 50 adet kibrit çöpü uzunluğundaki bitkiden oluşur.Her sigara içme isteği duyulduğu zaman bu bitkiden 2-3 cm kırılarak çiğnenmelidir.Bu sayede sigara içme arzusu kaybolur.Sigara isteği her geldiğin bu şekilde 2-3 cm kırılarak ağızda çiğnenmeye devam edilmelidir.Çiğnendikten sonra tükürülerek atılır.Yada yutulabilir herhangi bir sakıncası bulunmaz.

Hiç yorum yok: