Nefes Kokusu Nasıl Geçer | Özel Sağlık Bel Ağrısı.İç.Hastalıklar.Kanser.Güzellik,Bitki,Faydaları
reklam

Dügün Tv Aydin Çine

itemizde yer alan yazılar çeşitli kaynaklardan derlenmiş olup sadece bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle ilaç olarak sunulmamaktadır. Bu bilgilerden istifade şekli kişinin kendi sorumluluğundadır. Rahatsızlığınızın tedavisi için lütfen bir doktora danışınız.

Nefes Kokusu Nasıl Geçer

Yazar fotoahmet 6 Mayıs 2016 Cuma 0 yorum
Nefes kokusu neden olur?
Nefes kokusu insanın kendisini rahatsız etmekle kalmıyor.Çevredeki insanların oldukça rahatsız edici kokudur.Bu da sosyal ortamda insanlarda kendi güvensizlik oluşmasına neden oluyor.Ağız kokusuna neden olan bir takım faktörler bulunur.Bunun en önemli nedeni ağız bakımına gerekli önemi vermemektir.Düzenli fırçalanmayan kişilerde nefes kokusunun görünmesi çok doğaldır.Yinede bazı kişiler dişlerini ne kadar fırçalarsa fırçalasın ağız bakımına ne kadar fazla önem verirse versin nefes kokusu problemi yaşıyorlar.Eğer sizdede böyle tablo bulunuyorsa hekim kontrolü altında ağız kokusuna neyin sebep olduğunun irdelenmesi gerekir.Altında yatan hastalıklar olabilir.
Anemi ve geçirilen ateşli hastalıklarda nefes kokusu sorununa sıkça rastlanır.Temiz havada yapacağınız yürüyüş nefes kokusunu geçirmek için iyi gelecektir.Eğer çürük dişiniz bulunuyorsa mutlaka bunun için doktora giderek önlemizi almalısınız.Çünkü çürük dişte nefes kokusuna yol açan etmenler arasında yer alır.
Nefes kokusunu doğal yöntemlerle geçirmeniz mümkündür.Bir türlü çeşitli yollar denediğiniz ama çözüm bulamadığınız nefes kokusu için bitkisel yöntemler belki de soruna çözüm olabilir.

Nefes kokusu bitkisel öneriler
  • Kaynar suyun içerisinde adaçayı 10 dakika boyunca kaynatılır.Süzüldükten sonra karışımın içerisine nane ruhu eklenerek karıştırılır ve şerbet kıvamına gelmesi sağlanır.Nefes kokusu sorunu devam ettiği mühdetçe el yapımı şerbetimiz sürekli içilir.
  • 1 tutam ardıcı ağzınızda çiğner iseniz ağız kokusu problemine faydası olacaktır.
  • Her evde rahatlıkla bulunabilecek, kolay elde edilebilen maydanozu ağınızda çiğneyebilirsiniz.
  • Kalıcı bir çözüm olmasa da geçici olarak yarım limon sıkarak ılık suyla karıştırın.Ağzınızda gargara yaptıktan sonra tükürün.Bir süre için ağız kokusuna iyi gelecektir.
  • Farklı yöntemlerden biri de ağız kokusuna iyi geldiği bilinen 2 tatlı kaşığı karanfil dövüldükten sonra 5 diş sarımsak ezilip karıştırılır.Günde 1 kaşık yapılan bu karışım yenir.

Hiç yorum yok: