Nasıl Kilo Alınır | Özel Sağlık Bel Ağrısı.İç.Hastalıklar.Kanser.Güzellik,Bitki,Faydaları
reklam

Dügün Tv Aydin Çine

itemizde yer alan yazılar çeşitli kaynaklardan derlenmiş olup sadece bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle ilaç olarak sunulmamaktadır. Bu bilgilerden istifade şekli kişinin kendi sorumluluğundadır. Rahatsızlığınızın tedavisi için lütfen bir doktora danışınız.

Nasıl Kilo Alınır

Yazar fotoahmet 6 Mayıs 2016 Cuma 0 yorum
Günümüz sağlık sorunlarından birisi de aşırı derecede zayıflık ve bireyin ne yaparsa yapsın kilo almamasından doğan zayıflıktır.Birey eğer yeteri derecede beslenemiyor veya aldığı besin miktarına göre yüksek enerji tüketiyorsa organizmada kilo kayıbı meydana gelmektedir.Özellikle tempolu hayata sahip olan kişiler bu rahatsızlıktan fazla şikayet ederler.
Unutulmamalıdır ki kilo almak asla yüksek derecede yiyecek tüketmek değildir.Sağlık şekilde kilo almanın bazı püf noktaları bulunmaktadır.

Kilo almanın püf noktaları:
  • Öncelikle kişi bir veya iki öğün yemekten kaçınmalı bu süreyi zamana yaymalıdır.Fazla besin tüketip ardından iştahınızı kapatacağınız kesindir.
  • Gün içerisinde özellikle sabah kahvaltısına dikkat edilmeli ve yüksek proteinli yiyecekler tercih edilmelidir.
  • Söz gelimi et ve süt ürünleri, yumurta ve diğer protein deposu yiyecekler tüketilmelidir.
  • Yemeklerden sonra spor yapmayı ihmal etmeyin.Vücut aldığı besini tükettikçe siz daha fazla besin ihtiyacı duyacaksınız.Ayrıca öğün aralarında doğal karbonhidratlı yiyecek tüketmeyi ihmal etmeyin.Diğer öğünlere gereken önemi zamanında gösterin.
  • En çok düşülen hatalardan birisi de yemek sırasında su tüketilmesidir.Miğdenin su ile dolması sizin yemek yeme kapasitenizi düşürecektir.Bu kuralları göz ardı etmeden uygulamak ve ihmal etmemek sizlerin elinde.
  • Kilo alamadığınıza göre metabolizmanızın hızlı çalışdığını söylemek mümkündür.Bu nedenle erittiğinizden çok yemeniz gerekmektedir.

Hiç yorum yok: