Kısırlık İçin Önerileri | Özel Sağlık Bel Ağrısı.İç.Hastalıklar.Kanser.Güzellik,Bitki,Faydaları
reklam

Dügün Tv Aydin Çine

itemizde yer alan yazılar çeşitli kaynaklardan derlenmiş olup sadece bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle ilaç olarak sunulmamaktadır. Bu bilgilerden istifade şekli kişinin kendi sorumluluğundadır. Rahatsızlığınızın tedavisi için lütfen bir doktora danışınız.

Kısırlık İçin Önerileri

Yazar fotoahmet 6 Mayıs 2016 Cuma 0 yorum
Kısırlık günümüz dünyasında artık çok sıradan bir olay haline gelmiştir.Tabi kısırlığa yol açan etmenler artık yaşantımızın en içinde olan öğelerdir.Mesela beslenme şeklimiz kısırlığa yol açmaya gayet müsait durumdadır.Buna mütakip dengesiz beslenme,fast-food tarzı sağlıksız tüketim,meyve ve sebze gibi sağlık açısından yararlı gıdaların az tüketimi günümüzde kısırlığın çok fazla görülmesine örnek sayılabilecek durumlardır.Diğer önemli kısırlık nedenlerinden biriyse genetik yatkınlıktır.Kısırlık hem kadınlarda hemde erkeklerde hemen hemen eşit oranlarda rastlanılan problemdir.Ahmet Maranki kısırlığı giderecek önerilerde bulundu.Kadınlar için ayrı erkekler için ayrı kısırlık için bitkisel öneriler Ahmet Maranki tarafından size sunulmuştur.

Erkekler için kısırlık giderme:
  • 100 gram ısırgan ile 1 kg balı karıştırarak tüketin.Ama 1 günde değil eşit oranlara yayarak günlük tüketmeye gayret gösterin.
  • Keçiboynuzundan yapılan balı tüketebilirsiniz.
  • Yine balla birlikte iğde ağacının polenini karıştırıp tüketmeniz kısırlığa iyi gelebilir.
Kadınlar için kısırlık giderme:
  • Kadınlarda toksin atılması kısırlıktan kurtulmak için önemli adımlardan biridir.
  • Çobançantası,civanperçemi bitkilerinden yapacağınız çayı içebilirsiniz.

Hiç yorum yok: