Kış Diyeti | Özel Sağlık Bel Ağrısı.İç.Hastalıklar.Kanser.Güzellik,Bitki,Faydaları
reklam

Dügün Tv Aydin Çine

itemizde yer alan yazılar çeşitli kaynaklardan derlenmiş olup sadece bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle ilaç olarak sunulmamaktadır. Bu bilgilerden istifade şekli kişinin kendi sorumluluğundadır. Rahatsızlığınızın tedavisi için lütfen bir doktora danışınız.

Kış Diyeti

Yazar fotoahmet 6 Mayıs 2016 Cuma 0 yorum
Kış aylarında özellikle hanımlar kilo almaya son derece müsait oluyorlar.Bunun sebebi kış aylarının getirmiş olduğu soğuk hava neticesinde spor yapamamak ve yenilen yemeklerin eritilememesi neticesinde bunların vücuda yağ olarak dönmesi gerçekleşir.Yaz aylarında bir şekilde yediğimizi eritmek daha kolay olurken kış aylarında bu nedenle yenilenlere daha dikkat etmek gerekir.Kış mevsiminde çok fazla hareket ortamı bulamıyor, üstelik sporda yapamıyorsanız boğazınıza dikkat etmek gerekir.
Eğer gereken önlemler almaz iseniz yaz ayı kilo vermek için geçirmek zorunda kalırsınız.Bu nedenle kış aylarında yediğimiz, içtiğimize daha çok dikkat etmeliyiz.Aksi taktirde kış aylarında alınan kilolardan kurtulmak için uzun süre mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz.Bu nedenle kış aylarında da formda kalabilmek için kış diyeti uygulayabilirsiniz.Diyetisyen Nil Şahin Gürhan tamda hanımların isteğini karşılayan kış aylarında kilo almasını ve formda kalınmasını sağlayacak kış diyeti önerisinde bulundu.Nil Gürhan’ın kış diyeti listesi şöyledi;

Nil Şahin Gürhan Kış Diyeti
Her gün mutlaka en az 3 litre su için.
Kahvaltı öncesi
1 bardak sıcak su ve 1 bardak ılık su içilir.
Kahvaltı
2 tane ince dilim ekmek
2 dilim beyaz penir
1 yumurta
Bolca çiğ halde sebze
Kuşluk
Taze olması gereken biçimde 1 porsiyon meyve yenir.
Öğlen
Çok az zeytinyağlı salata
2-3 köfte et
1 ince dilim ekmek
İkindi
2 tane ince dilim peynir
1 dilim ekmek
Akşam
1 dilim ekmek
1 bardak yoğurt ve 2 bardak ayran
8-10 kaşık sebze yemeği
Bolca salata
Gece
Gece yatmadan öncede taze 2 porsiyon meyve yenir.

Hiç yorum yok: