Hazımsızlığa Ne İyi Gelir | Özel Sağlık Bel Ağrısı.İç.Hastalıklar.Kanser.Güzellik,Bitki,Faydaları
reklam

Dügün Tv Aydin Çine

itemizde yer alan yazılar çeşitli kaynaklardan derlenmiş olup sadece bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle ilaç olarak sunulmamaktadır. Bu bilgilerden istifade şekli kişinin kendi sorumluluğundadır. Rahatsızlığınızın tedavisi için lütfen bir doktora danışınız.

Hazımsızlığa Ne İyi Gelir

Yazar fotoahmet 6 Mayıs 2016 Cuma 0 yorum
Hazımsızlık yada şişkinlik bu sorun bütün yaşta insanlarda görülen problemlerdendir.Genellikle yemeklerden sonra hazımsızlık problemi sıkça görülür.Özellikle de aşırı yenen yemek sonrasında hazımsız daha sıkça görülür.İnsanı rahatsız eden hazımsızlıkta hemen maden suyu içilir.Ama maden suyu geçici bir rahatlama sağlasa bile tam anlamıyla hazımsızlık problemini giderdiğini söylemek güçtür.Hazımsızlıktan bitkisel yollarla kurtulmak istiyorsanız Suna Dumankaya’nın size önerileri var.Hazımsızlık için yapacağınız bitki çayı ile hazım sorununu elveda diyebilirsiniz.Hem sadece hazımsızlığa etki etmeden insan sağlığı açısından bir çok faydası bulunan tamamen doğal hazımsızlık giderici çayın yapımı şöyledir:
Suna Dumankaya hazımsızlık nasıl giderilir:
Malzemeler:Hepsinden birer tutam ölçüsünde olacak şekilde rezene, anason,papatya, sinameki, biberiye ve funda yağı
Hazırlanışı:Her bitkinin insana farklı bir faydasının olduğu malzemelerden oluşan bitkileri 1 bardak suda kaynatın.Hergün bu uygulamayı için.Aynı çay yapıyormuş gibi.Sürekli yaşanan hazımsızlık sorununa karşı çok yararı olduğunu görecekseniz.Uzun vadede hazımsızlıktan kurtulmanıza yarar sağlayabilir.

Hiç yorum yok: