Akciğer Kanaması | Özel Sağlık Bel Ağrısı.İç.Hastalıklar.Kanser.Güzellik,Bitki,Faydaları
reklam

Dügün Tv Aydin Çine

itemizde yer alan yazılar çeşitli kaynaklardan derlenmiş olup sadece bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle ilaç olarak sunulmamaktadır. Bu bilgilerden istifade şekli kişinin kendi sorumluluğundadır. Rahatsızlığınızın tedavisi için lütfen bir doktora danışınız.

Akciğer Kanaması

Yazar fotoahmet 5 Mayıs 2016 Perşembe 0 yorum
Gereken Sifali Bitkiler:
Besparmak agaci, Mese kabugu, Çadir kusagi otu, Çam sakizi, Arpa, Sirke, Bal
Hazirlanis Sekli:* Besparmak agacinin çiçekleri, on dakika süreyle sicak suda kaynatilir, süzülerek elde edilen sivi, bir kaba bosaltilarak iki saat dinlendirilir. Dinlendirilen sividan, yari oraninda içme suyuna karistirilarak, günde üç bardak içilir.
* Ufalanmis mese kabuklari, yirmi dakika süreyle sir­keli suda kaynatilarak süzülür. Süzülen sivi bir kaba bosaltilarak günboyu dinlendirilir. Dinlendirilen sividan, bir bardak suya yarim fincan karistirilarak günde üç bar­dak bal ile tatlandirilarak içilir.
* Çam sakizi, çadir kusagi otu ile birlikte yarim saat süreyle kaynatilir. Sikilarak elde edilen posa, lapa kiva­mina gelinceye kadar arpa unu karistirilarak gül yagi ile yogrulur. Hazirlanan lapadan, tedavi süresince ve ye­meklerden sonra, bir çorba kasigi yenir.

Hiç yorum yok: